HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

SAE 100 R2A / DIN EN 853 2ST STANDARD

  DN Hose I.D Wire O.D ...

SAE 100 R1A / DIN EN 853 1ST STANDARD

  DN Hose I.D Wire O.D ...

HOT Dianjurake

THE ONE STOP SOLUTIONS bakal kasedhiya TO YOU FOR KARET HOSE

Qingdao HYRUBBERS CO., LTD. punika Produsèn profesional lan exporter saka macem-macem jinis selang hydraulic, selang industri, selang fitting, Déwan selang ing China.
Ketula karo ISO 9001: 2008 standar, kita uga kurban layanan OEM kanggo merek kondhang ing donya lan biso dipercoyo China perusahaan komersial. Selang karet kita sing digunakake didol ing industri domestik mining, Petrochemical industri batu bara, lan industri mesin hydraulic. 70% saka selang karet sing dièkspor pasar internasional, kalebu Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika, ing negara Tengah-wétan, Asia Kidul-Wétan lan sapiturute
Kita usaha kanggo kurban paling pengalaman purchasing. Nanggepi Agile, banget kualitas, pas wektune layang, prices apik, lan profesional layanan sawise-sales. We look nerusake kanggo cooperation.