index_banner_2
index_banner_1
bannerhy1
bannerhy2
banner3-1(2)
4
Hello, come to consult our products !

WELCOME TO OUR COMPANY

QINGDAO HYRUBBERS CO., LTD. is the professional manufacturer and exporter of various kinds of hydraulic hose, industrial hose, hose fitting, hose assembly in China.
Complying jeung ISO 9001: 2008 standar, urang ogé nawarkeun layanan OEM pikeun merek well-dipikawanoh di dunya tur reputable Cina pausahaan komérsial. Selang karét urang nu lega dijual di industri domestik pertambangan, industri pétrokimia, industri batubara, sarta industri mesin hidrolik. The 70% selang karét téh diékspor ka pasar internasional, kaasup Eropa, Amerika Utara, Amérika Kidul, Aprika, nagara Tengah-wétan, Asia Tenggara jeung sajabana
Urang narékahan pikeun nawarkeun pangalusna pangalaman purchasing. Respon lincah, kualitas alus teuing, pangiriman timely, harga alus, sarta profésional jasa saatos-jualan. Urang kasampak maju ka koperasi Anjeun.

our case

our case study show

our product

Our products guarantee quality

  • 0+

    Finished Projects

  • 0+

    Years of Experience

  • 0+

    Awards winning

  • 0%

    Project progress

OUR STRENGTH

Customer service, customer satisfaction

provide hydraulic solutions of quality is our main commitment Our latest information

view more