panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

Sae 100 R2A / DIN en 853 2ST baku

  DN Hose I.D Wire O.D ...

Sae 100 R1A / DIN en 853 1st baku

  DN Hose I.D Wire O.D ...

panas dianjurkeun

Hiji STOP solusi bakal disadiakeun jeung anjeun karét selang

QINGDAO HYRUBBERS CO., LTD. teh produsén profésional sarta éksportir tina rupa-rupa selang hidrolik, selang industri, selang pas, assembly selang di Cina.
Complying jeung ISO 9001: 2008 standar, urang ogé nawarkeun layanan OEM pikeun merek well-dipikawanoh di dunya tur reputable Cina pausahaan komérsial. Selang karét urang nu lega dijual di industri domestik pertambangan, industri pétrokimia, industri batubara, sarta industri mesin hidrolik. The 70% selang karét téh diékspor ka pasar internasional, kaasup Eropa, Amerika Utara, Amérika Kidul, Aprika, nagara Tengah-wétan, Asia Tenggara jeung sajabana
Urang narékahan pikeun nawarkeun pangalusna pangalaman purchasing. Respon lincah, kualitas alus teuing, pangiriman timely, harga alus, sarta profésional jasa saatos-jualan. Urang kasampak maju ka koperasi Anjeun.