REKOMANDUAR HOT

Ne përpiqemi që të jetë prodhuesi cilësisë më të lartë

SAE 100 R2a / DIN EN 853 2st STANDARD

  DN Hose I.D Wire O.D ...

SAE 100 R1a / DIN EN 853 1ST STANDARD

  DN Hose I.D Wire O.D ...

REKOMANDUAR HOT

Nga njëra zgjidhje të ndaluar do të ofrohet për JU PER gome Hose

Qingdao HYRUBBERS CO., LTD. është prodhues profesional dhe eksportues i llojeve të ndryshme të gete hidraulike, çorape industriale, çorape përshtatshëm, Hose Kuvendit në Kinë.
Në përputhje me ISO 9001: 2008, ne gjithashtu ofrojmë shërbim OEM për të markave të njohura në botë dhe kompanitë me reputacion të Kinës komerciale. Çorape tona gome janë shitur gjerësisht në industrinë vendase minierave, industrinë petrokimike, industrisë së qymyrit, dhe industria hidraulike makinë. 70% e çorape të gomës janë të eksportohen në tregjet ndërkombëtare, duke përfshirë edhe Evropën, Amerikën e Veriut, Amerika e Jugut, Afrika, vendet e Mesme-Lindore, Azia Juglindore etj
Ne përpiqemi që të ofrojmë përvojën më të mirë të blerjes. Përgjigje të shkathët, me cilësi të shkëlqyer, shpërndarjen në kohë, çmimet e mira, dhe profesionale shërbimet pas shitjes. Ne shohim përpara për bashkëpunimin tuaj.